Iona reizen

 2013-09-14 16.39.37

 Moge het licht van de zon je immer inspireren

    De wind je krachtig in de rug blazen en je immer voorwaarts stuwen

    Moge de kracht van de godin en de maan je optillen

    En moge je altijd verder en hoger komen,

    gracieus en met eerbied voor al wat is.

Keltisch gebed

 

 

Iona is een klein Schots eiland dat deel uitmaakt van de Binnen Hebriden en bekendheid geniet als pelgrimsoord.  Niet voor niets trekt het vele mensen van over de hele wereld die zichzelf willen doorvorsen. De sluier tussen hemel en aarde lijkt flinterdun te zijn op deze plek die een van de oudste is van de hele aarde. Licht en donker ontmoeten elkaar voortdurend; niet alleen in weersomstandigheden maar ook in het treffen met jezelf en je omgeving.

Een á tweemaal per jaar organiseer ik een bewustwordingsreis naar Iona voor kleine groepen van drie of vijf deelnemers afhankelijk van de accommodatie waarin we vertoeven. We maken wandeltochten naar de krachtplaatsen die corresponderen met onze chakra’s en bezoeken het inwijdings eiland Staffa. We verblijven vooraf op het grotere eiland Mull om het beroemde glas-in-lood raam van Jezus en de zwangere Maria Magdalena te bewonderen. In de omgeving van Edinburgh wordt Rosslyn Chapel aangedaan.

Ook kan ik op verzoek, afhankelijk van uw wensen en in overleg met elkaar, een reis naar dit bijzondere eiland en zijn omgeving samenstellen.

Om een indruk van de aangeboden reis te krijgen, kunt u onderstaande link aanklikken.

uitnodigingsbrief-iona-2015-def