BewustZijn

 engel chartres

BewustZijn 

Je weet dat er meer is tussen hemel en aarde… maar hoe leef en beleef je dat met twee benen op de grond. BewustZijn is een cursus die je, zonder zweverij, laat zien en beleven hoe het zichtbare en het onzichtbare -je kunt ook zeggen de hemel en de aarde of de Stof en de Geest- samenwerken en elkaar voortdurend beïnvloeden en versterken. Uitdaging is om beide delen te integreren in je leven om vanuit balans te leven en te Zijn. 

Het is een praktische cursus die door theoretische kennis en oefeningen inzicht geeft over de volgende onderwerpen:

  • Wat is en wat doet energie.
  • Denken vanuit eenheid en leven vanuit eenheidsbewustzijn.
  • Wie ben jij als mens gezien vanuit een groter geheel of het macro kosmische aspect. En de weg van de mens in zijn leven of het micro kosmisch aspect zijn onderwerpen van de eerste les.
  • Je bent niet alleen je zichtbare, stoffelijke lichaam, maar hebt nog diverse onzichtbare lichamen om je heen. Je leert in deze tweede les over de werking en invloed van deze lichtlichamen. Verder bespreken we het belang van de zeven hoofdchakra’s, belichten we o.a. de Esseense denkwijzen over de chakra’s en krijgen inzicht in vier extra chakra’s die in deze tijd belangrijk zijn.
  • In de derde les gaan we dieper in op ons zichtbare functioneren, ook het ego of persoonlijke zelf genoemd. Wat doet het denken met ons en het belang om onze emoties te onderkennen.
  • Leren om meer geconcentreerd te zijn en je te verbinden met het niet zichtbare deel is onderdeel van de vierde les. We praten niet alleen over de onzichtbare wereld van engelen, aartsengelen, opgestegen meesters, etc. Maar maken ook kennis met onze eigen onzichtbare vermogens zoals o.a. het (helder)voelen.  Je leert om het belang van de vrije wil te begrijpen.
  • Op dit moment zijn veel mensen en vooral kinderen opvallend gevoelig. Wat is (hoog)gevoeligheid en wat is de waarde om dit te (h)erkennen.
  • De eenwording van het mannelijke en vrouwelijke in ieder mens zal sluitstuk van het vijfde deel van deze cursus zijn.

De cursus is geschikt voor jongeren, volwassenen en kan aangepast worden voor het bedrijfsleven. Hij wordt op uw verzoek gegeven en u aangeboden voor € 150,00. Deze prijs is gebaseerd op de aangeboden lesstof, een uitgebreide lesmap over de besproken onderwerpen, certificaat bij afronding en gebruik koffie en thee tijdens de cursus.  De cursus biedt plaats aan maximaal 12 deelnemers.    

Bij belangstelling kunt u mij mailen via het contactformulier, waarna in overleg data worden vastgesteld.